NOVATIK SLATE

Novatik Slate a fost dezvoltat si creat pentru a combina cu usurinta avantajele unui material de constructii robust, modern si usor cu aspectul deosebit al ardeziei. Avandargdismul liniilor orizontale imbinate cu celelalte elemente vizuale fac din Novatik Slate una dintre cele mai potrivite optiuni pentru o varitate extrem de mare de proiecte. Aceasta tigla metalica este folosita cu succes atat in incornonarea unor cladiri sau case noi cat si in proiecte de renovare. Versatilitatea lui Novatik Slate este deasemenea confirmata si de aplicabilitatea in spatii cu o geometrie complexa in care se regasesc inclinatii de minim 16 grade.
Daca erai in cautare de o tigla metalica desavarsita, suntem convinsi ca aceasta cautare tocmai a luat sfrasit. Intra in contact cu noi pentru a putea sa conturam toate detaliile proiectului tau.

h

Durabilitate

Novatik Slate este o tigla metalica proiectata sa reziste in timp. Nu conteaza ce tip de element al naturii ar incerca sa o deterioreze, aceasta tigla metalica va face fata cu brio.

Versatilitate

Indiferent de forma pe care iti doresti sa o ia proiectul tau, Novatik Slate se muleaza perfect. Aceasta tigla metalica poate sa fie folosita pentru case sau alte tipuri de spatii deopotriva.

v

Calitate

Calitatea lui Novatik Slate este confirmata si de sutele de proiecte deja realizate cu ea. Beneficiarii acestui tip de tigla metalica au doar cuvinte de lauda despre ea.

g

Eco Friendly

100% din material reciclabil. Grosime nominala de 0.5 mm. Greutate per metru patrat:4,59 kg/mp. Numar de module necesare per metru patrat: 2.17. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne.

CONTACT TIGLA METALICA

ALFRED RADU

INDA ILIESCU

Vrei sa afli detaliile promotiei?

Trimite-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp!