TIGLA METALICA GERARD

Acoperisul care infrunta orice provocare cu succes inca din anul 1957! Tigla metalica Gerard cu acoperire de piatra naturala si roca vulcanica – tehnologie revolutionara pentru un acoperis inovator.

Scrie-ne ca sa prinzi oferta lunii de 25% reducere la tigla de camp!
Grabeste-te, oferta este valabila doar in perioada 1 – 31 mai 2020 !

Vrei sa afli detaliile promotiei?
Trimite-ne un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Slider

Profil Gerard

 Folosim cele mai bune si inovatoare materiale, pentru a oferi oricarui proiect o frumusete durabila, fie ca vorbim despre proiecte noi ori reparatii acoperis. Ingredientul nostru secret este stratul protector de aluminiu-zinc pe structura de aluminiu. Iar stratul de baza unic pe care l-am dezvoltat confera stabilitate intre granulele de piatra naturala si straturile de aluminiu-zinc si otel.

Garantie 50 de ani

Locuinta ta merita un acoperis nou, puternic ce va fi rezistent la coroziune . Tocmai din acest motiv iti oferim o garantie de pana la 50 de ani pentru tigla Gerard.

Rezistenta la coroziune

Pentru a previne microfisurile, tigla metalica cu invelis de piatra naturala Gerard trece prin mai multe etape, inclusiv o placare si coacere dupa presare.

Sistem unic de fixare

Profilele de tigla metalica Gerard sunt prinse in 8 puncte, reprezentand un sistem de fixare unic si modern. Acest lucru ii ofera acoperisului tau un maxim de stabilitate si rezistenta ridicata.

Greutate Redusa

Comparativ cu tigla traditionala, tigla metalica cu invelis din piatra naturala este de 7 ori mai usoara. Un acoperis mai usor si de calitate inseamna costuri reduse pentru structura cladirii.

Izolare Fonica de Exceptie

Tigla metalica Gerard asigura o izolare de exceptie, datorita sistemului unic si modern de prindere si a finisjaelor formate din piatra texturata. Astfel zgomotul ploii va fi redus, iar tu te vei putea bucura de linistea casei tale.

Rezistenta la Intemperii

Modifcarile climatice ne surprind de fiecare data, insa daca acoperisul locuintei tale va fi in siguranta daca este acoperit cu tigla metalica Gerard.

TIGLA METALICA GERARD

tigla-gerard

GERARD CLASSIC

tigla-gerard

GERARD DIAMANT

tigla-gerard

GERARD HERITAGE

tigla-gerard

GERARD MILANO

tigla-gerard

GERARD CORONA

tigla-gerard

GERARD SENATOR

tigla-gerard

GERARD ALPINE

TIGLA METALICA GERARD

Pentru un acoperis cu totul deosebit, iti alegi culoarea preferata

Tabla METALICA GERARD

Pentru ca stim cat este de important ca tu sa stii cum este conceput invelisul GERARD, ai alaturi schema care iti va lamuri orice incertitudine. Daca totusi, ai intrebari ne poti trimite un email folosind butonul de mai jos.

Alege Tabla Gerard

Protejeaza-ti casa cu Gerard, tigla metalica cu acoperire de piatra vulcanica naturala!
Iti multumim pentru vizita facuta. Speram ca oferta noastra primitoare a reusit sa iti aduca claritate in ceea ce priveste tigla metalica pe care urmezi sa o montezi pe casa ta.

Filmuletul alaturat iti va reitera inca o data calitatea materialelor folosite in dezvoltarea si productia tiglei metalice Gerard iar noi, cei de la Elver dorim sa te asiguram ca facem eforturi continue pentru a ne perfectiona si pentru a iti oferi un serviciu de cea mai buna calitate.

CONTACT TIGLA GERARD

ALFRED RADU

INDA ILIESCU